Фотоконкурс •Да живеем заедно•

Краен срок: 2015.07.15

Партията на европейските социалисти (ПЕС) в Комитета на регионите (КР) стартират конкурс на тема „Да живеем заедно“ и приканват начинаещи и утвърдени фотолюбители да запечатат в кадър една от основополагащите ценности на Европейския съюз — единството в многообразието. На уебсайта на инициативата (bit.ly/Livingtogether) участниците ще намерят идеи за вдъхновение, които да ги насочат върху какво да се съсредоточат.
 
Крайният срок за участие в конкурса е 15 юли 2015 г. и в него могат да участват европейски граждани, навършили 18 години.
За първи път тази година професионални фотографи също могат да вземат участие в конкурса.
Победителите в конкурса ще спечелят фотографско оборудване на стойност до 2000 евро и тридневно пътуване за двама до Брюксел.
Трите най-добри снимки ще бъдат избрани от жури, съставено от членове на групата на ПЕС в КР (Комитетът, който представлява местните и регионалните власти от целия ЕС) и професионални фотографи. Освен това публиката ще има възможност да избере четвърти лауреат чрез онлайн гласуване на нашата страница във Фейсбук (www.facebook.com/pesgroupcor) през октомври.
Победителите ще бъдат обявени през декември 2015 г.
 
За наградите и повече информация за конкурса и рекламни материали можете да посетите уебсайта на конкурса (bit.ly/Livingtogether)
 
Ще се радвам кандидатите да ни информират за участието си в конкурса на адрес: ivanova@stanishev.eu