Коледен АРТ базар – НХА 2019 г.

2019.12.02

Студентският съвет на НХА ви кани да участвате в Коледен АРТ базар - НХА, който ще се проведе в периода 17, 18 и 19 декември в Националния студентски дом, централно фоайе.
 
Коледният АРТ базар е място, където творците от НХА ще могат да представят своите произведения, а гражданите и гостите на гр. София ще могат да закупят коледен подарък, произведение на изкуството за себе си или за свой близък.
 
1. Записването за Коледния АРТ базар - НХА е доброволно, а таксата за участие е 30лв. (Таксата се заплаща само от одобрените кандидати, на място)
2. Творбите, които представяте на Коледния АРТ базар, трябва да са изцяло авторски.
a) Не се допуска представянето на чужди творби, освен ако нямате изричното позволение на авторите.
b) Нямате право да предлагате предмети и творби закупени от сайтове като: Ebay, Amazon, Aliexpress, OLX и други.
3. Ако желаещите са повече от предвидените места, организаторите си запазват правото да селектират участници. ОРГАНИЗАТОРИТЕ СИ ЗАПАЗВАТ ПРАВОТО ДА НЕ ДОПУСКАТ ХОРА, ЧИИТО ТВОРБИ СМЕТНАТ, ЧЕ НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСЛОВИЯТА!
4. Всеки творец получава от организаторите пространство (щанд) - маса или стативи и столчета.
5. Средствата, спечелени по време на алеята остават изцяло за участниците.
 
Одобрените участници ще бъдат добавени във Facebook работна група и ще получат допълнителни разяснения. Таксата за участие ще се събира на място, в първия ден от събитието.
 
НАЧИН НА ЗАПИСВАНЕ 
За да се запишете за Коледния АРТ базар - НХА трябва да сте настоящи студенти на НХА. Трябва да представите изцяло авторска продукция. Творбите могат да бъдат от всякакво естество, техника на изработка и размери. Препоръчително, но не задължително е творбите, които ще предлагате да са свързани със специалността, която изучавате в НХА.
За записване трябва да попълните прикачената бланка да я разпечатате, подпишете, сканирате и изпратите на имейл: studentcouncil_naa@abv.bg до 10.12.2019г. 12:30 часа.
 
БЛАНКИ ИЗПРАТЕНИ СЛЕД 12:30ч. на 10.12.2019г. НЕ СЕ ПРИЕМАТ!
Проектът се осъществява благодарение на Студентски съвет при НХА.
 
Апелираме ръководителите на катедри да запознаят студентите си с регламента и условията за участие в базара и се надяваме да имаме представители от всички специалности.

Файлове за изтегляне

Сподели