Покана към студенти, дипломанти и докторанти на НХА за изпращане на предложения за участие в DA Fest 2013

2013.06.21

Четвъртото издание на международният фестивал за дигитални изкуства ще се проведе от 10 до 14 септември 2013 в сградата на Националната художествена академия на ул. Шипка 1.
Програмата на фестивала включва изложба, пърформанси, филмови прожекции, презентации и уъркшопи. В рамките на фестивала творци от цял свят представят съвременни артистични тенденции, изследвания и технологии и демонстрират важни постижения в сферата на дигитални изкуства.
Националната художествена академия организира DA Fest за да срещне българската публика с разнообразни тенденции и изследвания в полето на дигиталното видео, саунд арт, нет арт, мултимедийни пърформанси, инсталации и други интер-дисциплинарни форми.
Друга важна цел на фестивала е да предостави възможност на студентите от Националната художествена академия да покажат свои проекти в областта на дигиталните изкуства.
За това най-интересните ваши проекти ще бъдат представени в програмата на фестивала, наред с международното участие.
Тази покана за участие е отправена към всички студенти от Националната художествена академия, които могат да изпратят своите предложения за два модула на фестивала:
– пърформанси
– изложба
 
Срок за подаване на предложенията: 30 юни 2013
 
Повече информация
 
http://2011.da-fest.bg

Сподели