Уебинар нa Алин Дешан – Студентска програма за фотографски таланти (CSDP) на Canon Европа 2024

2024.02.26

На 29 февруари 2024 г. от 19:00 часа, във връзка с тазгодишното издание на Студентска програма за фотографски таланти (CSDP) на Canon Европа 2024, ще се проведе уебинар с водещ посланика на Canon Алин Дешан за това как студентите могат да разработят отличаващо се портфолио с особен акцент върху разказването на истории чрез документална фотография. Чрез собствените си социално ангажирани проекти Алин ще предостави информация за разказването на истории чрез фотографията, професионалното развитие и как студентите могат да разработят силно портфолио.
 
Алин Дешан (Aline Deschamps) е френско-тайландска фотографка, чиято работа се фокусира основно върху въпроси, свързани с идентичността, включително пол, миграция, изгнание и културно наследство. Използвайки креативни цифрови техники, тя предизвиква установените възприятия и ни насърчава да видим познати теми по нов начин.
Алин си е сътрудничила с някои от най-изтъкнатите медии в света (включително The New York Times, BBC, AJ+, Libération, Al Jazeera, British Journal of Photography, Le Temps и др.) и е лауреат на наградата UPP x Picto и на гранта SCAM Brouillon d'un rêve 2021. Преди да стане посланик на Canon, Алин е участник в Програмата за развитие на студенти на Canon.
 
Участниците в уебинара ще трябва да се регистрират, като посочат име, имейл адрес и държава.
Уебинарът ще се проведе в платформата Teams. линк към уебинара
 

Сподели