НХА със свое творческо ателие на конференцията „20 години Център за развитие на човешките ресурси – „Еразъм+ - Changing lives, Opening minds“

На 6 декември 2019 г. в Интер Експо Център се проведе конференция, посветена на позитивните резултати от 20-годишната работа на Центъра за развитие на човешките ресурси по програма „Еразъм+“. Националната художествена академия беше официално поканена да участва със собствено творческо ателие по време на конференцията, на което да представи атрактивни творчески техники. Стела Стоянова и Даяна Доросиева демонстрираха калиграфия, Кристина Боянова показа как се изработва оригами, а Ивета Челебиева научи посетителите как се правят картички с техниката квилинг.

Официални гости на събитието бяха: еврокомисарят по иновации и научни изследвания, култура, образование и младеж - Мария Габриел; министърът на образованието и науката Красимир Вълчев; министърът на младежта и спорта Красен Кралев; министърът на труда и социалната политика Деница Сачева и изпълнителният директор на Центъра за развитие на човешките ресурси Петьо Кънев.

Галерия

Сподели