Конкурс - 20 години УниКредит в България. Историята ни е в сърцето, бъдещето ни – в ръцете.

Краен срок: 2020.09.15

Младежки конкурс за живопис, графика и дизайн
 
УниКредит Булбанк организира младежки конкурс за живопис, графика и дизайн на тема „Историята ни е в сърцето, бъдещето ни – в ръцете“, за студенти и възпитаници на Националната художествена академия на възраст от 20 до 25 навършени години
Повод за обявяване на конкурса са 20 години от влизането на европейската група УниКредит на българския пазар. 
 
Какво са за Вас 20-те години? Накъде водят? Каква основа поставят? Какво е бъдещето, което следва от тук нататък? Вярвате ли, че имате сила да променяте света към добро?
„20“ за нас не е само цифров код, а най-вече е символ на пътя ни. Развълнувайте ни с Вашите вдъхновяващи визуални образи, претворете света около Вас, разкажете ни за емоциите и очакванията си. Бъдете смели!
 
Направления на конкурса
 
1. Живопис и графика
2. Дизайн на банкова карта
 
Срок на конкурса – 15 септември 2020 г. (вторник) до 17:00 часа. 
 
Награди и изложби.
1. От всички участници в конкурса ще бъдат селектирани до 20 финалисти – до 10 финалисти в направление живопис и графика и до 10 финалисти за направление дизайн.
2. Награди. 
От избраните финалисти в ще бъдат номинирани трима победители, както следва:
2.1. За направление живопис и графика се предоставят две отделни награди – по една за живопис и една за графично произведение, в размер на 1000 лв. за всяка награда.
2.2. За направление дизайн се предоставя една награда, в размер на 1000 лв.
Официалното връчване на наградите ще се състои на тържествена церемония при откриване на специална изложба в УниКредит Студио през месец октомври.
 
Цялата документация по конкурса може да видите в приложените файлове

Файлове за изтегляне