Конкурс за дизайн и изработка на велостойки „Заключи ми колелото“

Краен срок: 2014.04.25

Къде да си заключа колелото?
Къде ми е колелото?
Два въпроса, които е по-добре да не си задаваме!

Студентски съвет на Националната художествена академия, по проект, финансиран от програмата за художествено-творческа и научна дейност към НХА, 2014г., обявява вътрешен конкурс за велосипедни стойки за четирите сгради на Академията.

Срок 24 април

Основна цел е привличане на вниманието към проблемите на велосипедистите в България, като в частност се предложи решение за сигурността на колелетата на територията на Академията и на нейните ползватели: студенти, преподаватели, служители и гости. Желаем създадените велопаркинги да са съвременни и функционални произведения на изкуството, вписващи се в творческата среда, която обитаваме. Целим, също, да дадем възможност за изява на наши колеги, като подкрепяме труда им с паричен стимул. Конкурсът е вдъхновен от идеята за по-чиста и красива градска среда, но и подтикнат от нуждата за изграждане на вело-инфрастуктура.

Всички студенти, докторанти и преподаватели на Националната художествена академия, можещи да проектират и изработят функционални и естетически предмети:
Заповядайте като участници в конкурса на Студентки съвет „ЗАКЛЮЧИ МИ КОЛЕЛОТО”!
Проектът осигурява бюджет за изработване на велостойки за четирите учебни сгради на НХА, а СС награждава победителите с по 500 лв.

Файлове за изтегляне