Конкурс за илюстрации за бебешки дрешки на Мору ООД

Краен срок: 2017.08.28

Задание на конкурса:
Да се предложат авторски илюстрации за бебешки дрешки от 0 до 3 години (блузи, 2 вида боди, гащеризони, и пелени) на производител Мору ООД, чиито артикули се предлагат в цяла Европа.
 
Конкурсът се провежда в периода 08.07– 28.08 2017 г.
В конкурса могат да участват студенти и докторанти на НХА, както и дипломирани бакалаври и магистри, випуск 2016/2017 г.
Илюстрациите трябва да сe изпратят във формат JPEG, 72 dpi, 1500 pixels основа. 
Илюстрациите за участие се изпращат на е-mail адрес info@morubaby.com
Награди:
Първо място – 1000 лв
Второ място – 600 лв
Трето място – 300 лв
 
Регламент на конкурса
 
Резултати от конкурса:
„От екипа на Мору ООД благодарим на всички участници, които отделиха време да участват в конкурса за илюстрации за щампи на бебешки продукти, сезон Есен-Зима. За съжаление имаше малко ученици които взеха участие и изборът на екипът ни не беше голям. Накрая решихме че нямаше илюстрация която да отговаря на нашите изисквания или която да е подходяща за нашите клиенти. Ние сме малка фирма и ако не можем да използваме илюстрациите за нашите продукти, не можем да си позволим да дадем парична награда. Видяхме много потенциал от всички, но даже за бебешки продукти трябва да се мисли за клиента и да се направи обширно проучване какво е на мода и как може да се направи по-иновативно. По всяко време може да ни изпратите нови илюстрации и идеи на info@morubaby.com , които можем да включим в наши бъдещи колекции. Илюстрации които използваме в нашите колекции ще бъдат парично поощрени. Ако имате въпроси може да ни пишете на същия имейл“