Конкурс за участие в изложба „ТеатралНИ@Т плакат“.

Краен срок: 2017.07.30

КОНКУРС за участие в изложба  „ТеатралНИ@Т плакат“ към Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”
 
Фестивалът е един от осемте проекта, одобрени за финансиране от Административния съвет на Международния фонд за насърчаване на културата на ЮНЕСКО. Събитието получава и допълнителна подкрепа от много културни институции, включително Министерство на културата на България и Националната академия за театрално и филмово изкуство “Кръстьо Сарафов”.
 
Изложбата ще бъде реализирана в рамките на фестивала 1 – 7 октомври 2017 г. в град Стара Загора, където редом до младите автори, ще бъдат показани и творби(плакати) дело на мастарите в областта на българския театрален плакат, както и на активно работещи професионалисти.
В конкурса могат да се включат студенти, ученици и млади непрофесионалисти. Авторите могат да участват с до 3 творби 100 х 70 (300 dpi) изпратени по електронна поща не по-късно от 30.07.2017г.
 
Селекцията ще приключи до 15.08.2017г., екипа на фестивала ще се свърже с избраните за участие в изложбата автори в рамките на този срок.
 
Необходими документи за участие:
1. кратко СV,
2. снимка на участника
3. до 3 файла ( jpg ) с които ще участвате в селекция за изложбата
4. информация за представлението /автор,театър,сезон, режисьор, сценограф и т.н./, ако е проект или просто курсова работа, моля посочете име на автор и  произведение по което сте работили в допълнителен текстови файл.
 
*Бъдещите участници в изложбата ще имат право да преценят дали те сами ще отпечатат творбите с които ще участват  и  ще бъдат изпратени на хартиен носител по пощата /за своя сметка или доставени лично в нашия офис не по-късно от 10.09.2017г./, или ще оставят на нас да отпечатаме вече избраните!
*При условие, че вече избраният участник предостави на нас отпечатването на файловете изпратени по електронна поща за участие в изложбата, доброволно се отказва от всякакви претенции относно баланс на цветове, контраст и качество на изображението! За целта моля, след като се свържем с вече одобрените кандидати, да бъдат изпратени подготвени за печат големи файлове!   С нетърпение очакваме кандидатурите на бъдещите майстори на театралния плакат!
Поздрави!
 
Международен студентски театрален фестивал „Данаил Чирпански“
Телефон за участници: +359 887996275
Телефон за медии: +359 884 507 257
Имейл: festival@istfestbg.com
Адрес: София, ул. Марин Дринов №11