Конкурс за видеоклип на тема „Моят глас за Европейски парламент“

Краен срок: 2014.04.14

Дипломатическият институт към МВнР обявява конкурс за видеоклип на тема „Моят глас за Европейски парламент“. Конкурсът има за цел да стимулира избирателната активност в Европейските избори през месец май 2014 година, като участници в конкурса могат да бъдат български граждани на възраст над 18 години.
Видеоклиповете трябва да са с продължителност до 1 минута и могат да бъдат заснети с аматьорска или професионална видеотехника (смарт телефон, фотоапарат, видеокамера). Съдържанието в тях може да бъде разнообразно – филм, презентация, песен, или друг вид видео представяне. Готовите видеоклипове могат да бъдат качени директно на страницата на Института във Фейсбук – Български дипломатически институт / Bulgarian Diplomatic Institute, или в Youtube, като линкът към тях трябва да бъде изпратен на bdi@mfa.bg<mailto:bdi@mfa.bg>.

Крайният срок за участване в конкурса е до полунощ на 14.04.2014.

На първият кръг на селекцията ще бъдат отличени 5-те клипа, получили най-много харесвания в социалните мрежи. Жури, съставено от членове на Дипломатическия институт, ще обяви победителя измежду тях.

Журито запазва правото си да не публикува клипове с нецензурно или провокативно съдържание. Наградата от конкурса е посещение на Европейския парламент в Брюксел.