Международен фотоконкурс

Краен срок: 2016.02.24

Сдружение за култура Aeneis 2000 обявява пети международен фотоконкурс „24 снимки на велосипеди“
 
Правилник

1. Темата е „Велосипедът и човечеството“ – участието е безплатно и отворено за професионалисти и любители.
2. Целта на конкурса е да се покаже, чрез оригинални снимки, връзката между велосипеда и човечеството в различни обстоятелства.
3. Всеки участник може да представи не повече от две снимки – не по-късно от 12:00 часа (италианско време) на 24 февруари 2016 или чрез имейл на адреса на Aeneis Association 2000, както и чрез обикновена поща на CD-ROM (на адреса на Градския съвет на Сан Вито дей Нормани, Бриндизи, Италия).
4. Фотографиите могат да бъдат в цвят или черно-бели, и следва да имат заглавие на английски. Резолюцията трябва да бъде поне 200 dpi или по-висока, размери 50х70 см или с оригиналния размер на използваната камера.
5. Комисия ще направи оценка на представените творби за допускане до финала.
6. Творбите няма да бъдат връщани и ще бъдат съхранявани от Aeneis 2000, която запазва правото да ги публикува или да ги излага само за планираните цели на конкурса, като гарантира, че винаги ще посочва автора.
7. Ще бъдат наградени 24 фотографии, в зависимост от решението на журито, което не подлежи на обжалване. Един от 24 участници че бъде отличен за особени заслуги.
8. Всички фотографии, допуснати до финала, ще бъдат показани на 8 май, 2016 на изложба, която ще се проведе в бившата Доминиканска обител Сан Вито дей Нормани (провинция Бриндизи, Италия). Този конкурс ще бъде част от международна програма от събития, наречена FULL BIKE DAY: велосипедът във всички негови арт-форми. Събитието е спонсорирано от отдела за инфраструктура и мобилност на областта Пулия (Италия).
9. Участникът декларира, че представените фотографии са негови собствени уникални произведения и не са в ущърб на трети страни.

Куратор
(Vincenzo De Leonardis)

Председател на журито
(Francesco Antonio Prudenzano)
 
В съответствие със закона за защитата на личните данни участниците във фотографския конкурс дават съгласието си Aeneis 2000 да обработва личните им данни. Асоциация е отговорна за опазването им.
 
San Vito dei Normanni, 24 юли 2015
 
Адреси за изпращане на фотографии: *
 
E Mail: associazioneaeneis2000@gmail.com

По пощата: Comune San Vito dei Normanni (Ufficio Cultura): Piazza
Carducci 1, 72019 San Vito dei Normanni (Brindisi) Italy.

 
 
* И в двата случая, в допълнение към собственото име, адрес за контакт, възраст,
професия, заглавието на произведението, е необходимо да се посочи, че
материалът е за: “24 Snapshots of Bikes photographic competition”.
 
Cultural Association Aeneis 2000
C/O Exfadda L'Officina del Sapere
Via Brindisi sn - Cap 72019
San Vito dei Normanni (Brindisi) Italy
associazioneaeneis2000@gmail.com
facebook.com/aeneis.duemila
twitter.com/Aeneis2000