Доц. д-р Ненко Атанасов с участие в дискусия „Има ли бъдеще образованието по графичен дизайн в България?“

2023.09.11

Доц. д-р Ненко Атанасов, преподавател в специалност „Плакат и визуална комуникация“ ще участва във дискусия на тема „Има ли бъдеще образованието по графичен дизайн в България?“, която ще се проведе на 13 септември 2023 г. (сряда), от 16:00 до 18:00 ч. в Интер Експо Център, бул. „Цариградско шосе“ 147, София.
 
Дискусията се организира от KNOW-HOW SHOW-HOW, по покана на Интер Експо Център в рамките на изложението за печатни и рекламни комуникации COPIS 2023.
Участието в дискусията е с безплатен билет, който може да бъде получев с код copis23 след предварителна регистрация в платформата на следния линк: www.iec.urboapp.com
 
Онлайн включване – на страницата на Know-How Show-How във Fаcebook, както и в канала на KNOW-HOW SHOW-HOW в Youtube.
 
От 13 до 15 септември ще бъде показана и изложбата „Рекламата е душата на търговията. Печатната реклама в България през първата половина на ХХ в.“, която представя близо 800 реклами, аранжирани в 27 тематични табла. В голямата си част рекламите са подбрани от вестници и списания, излизали някога в София. Изложбата е дело на Държавен архив – София. Осъществена е със спонсорството на AEG.
 
Източник

Сподели