Годишно модно ревю на специалност „Мода“

2018.06.13

На 18.06.2018 г. в галерия „Академия“ на НХА ще се проведе годишното модно ревю на специалност „Мода“. Ежегодното събитие представя нови колекции на студентите и демонстрира иновативност, съвременност и новаторско виждане на авторите.
Ще бъдат представени модели на 40 млади дизайнери. Тема на тазгодишните разработки е „Идентичност“, разгледана чрез изследване на традиционното българско наследство, вдъхновения от разнообразни етноси, личността и нейната принадлежност, визията за собственото „аз“.
Събитието ще започне в 18:30 ч. с представяне на първи брой на модно списание, организирано от специалността. В списанието са представени модели на студенти и възпитаници чрез илюстрации, репортажи и интервюта. Ще видим и някои успешни реализации на Елвира Томалевска, Нинела Иванова, Димитрина Маркова.
От 19:00 часа започва първата част на модното ревю, в което ще бъдат представени модели на студентите от I, II и III курс. След кратка пауза събитието ще достигне своята кулминация с колекциите на дипломантите за тази година.

Сподели