ИСУ 2017 - интердисциплинарен студентски уъркшоп, с участието на студенти от специалност „Рекламен дизайн“ на НХА

2017.11.06

Интердисциплинарен студентски уъркшоп (ИСУ‘2017), под патронажа на главния архитект на София, арх. Здравко Здравков се проведе за трети път в УАСГ. Този форум е първия по рода си в България, създаден на базата на сформиране на интердисциплинарни студентски екипи от различни специалности и университети. 
 
Студентският уъркшоп е организиран съвместно от Архитектурния и Строителен Факултети при УАСГ, както и с любезното съдействие на Катедра „Екология и ландшафтна архитектура” към Лесотехническия университет, Национална художествена академия в София, Нов Български Университет, Варненски Свободен Университет „Черноризец Храбър“, ВСУ „Любен Каравелов“, Катедра Философия към СУ, Бизнес – АРТ и креативно предприемачество УНСС.
 
Студентите от специалност „Рекламен дизайн“ Аделина Колчева, Божана Бончева, Валентин Нанков, Георги Десподов, Здравко Бенев, Сара Йончева, Стефка Момчилова с ръководител ас. д-р Светлин Балездров работиха съвместно с колегите си от другите университети. Резултатите от работата бяха представени на специално организирана изложба и презентация в изложбената зала на корпус А в УАСГ, където се състоя журирането, последвано от официална церемония по награждаването. Сред членовете на журито беше доц. арх. Даниела Янкова - зам.-ректор на НХА. Журито и организаторите изразиха удовлетворението си от съвместната работа на студентите и тяхното цялостно представяне. Най-доброто проектно решение беше предложено от екип №1.

Галерия

Сподели