НХА с участие в XX-ото Международно изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2024

2024.04.19

Националната художествена академия (НХА) ще вземе участие в двадесетото юбилейно издание на Международното изложение за дървообработваща и мебелна промишленост ТЕХНОМЕБЕЛ, което ще се проведе от 23 до 26 април 2024 г. в Интер Експо Център.
 
НХА ще представи на своя щанд (С8 в зала 1) проекти и произведения на специалностите: „Индустриален дизайн“, „Дизайн за детската среда“, „Резба“ и „Текстил – изкуство и дизайн“ от Факултета за приложни изкуства и дизайн на НХА.
 
Посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат проекти за интериор и мебели, проекти на ръчни машини, детски мебели и проекти на интериори, както и пластики от дърво, тъкан текстил, печат върху плат и проекти на текстилен дизайн за интериор.
 
Техномебел е специализирано изложение, на което се срещат професионалистите в областта на дървообработването и мебелното производство. Сред изложителите традиционно са представени български производители и представители на водещите световни производители на машини, материали и аксесоари за мебелно производство
 

Галерия

Сподели