Студенти от специалност „Рекламен дизайн“ бяха отличени с първа награда за работата си в творческа работилница ИНТЕРАРХ 2018 – зад кулисите

2017.11.27

Студенти от специалност „Рекламен дизайн“ бяха отличени с първа награда за работата си в ТВОРЧЕСКА РАБОТИЛНИЦА ИНТЕРАРХ 2018 – ЗАД КУЛИСИТЕ. 
Творческата работилница, организирана от Международната академия за архитектура (МАА), се проведе в УАСГ от 17 до 25 ноември 2017 г. и в нея участваха студентски екипи от различни специалности и университети. 
 
Задачата на уъркшопа беше създаването на цялостна визуална концепция за XV СВЕТОВНО ТРИЕНАЛЕ НА АРХИТЕКТУРАТА, чието мото догодина ще бъде „Устойчива архитектура за устойчив свят“.
Резултатите от работата бяха представени на специално организирана презентация на 25 ноември 2017 в зала 315 на корпус А в УАСГ.
Студентският екип Мария-Йоана Хаджиева,  Калина Славина, Кристина Кривчева, София Пенева,  Радина Йорданова, Неда Фратева, Виктория Николова, Ивелина Ямалиева, с ръководител ас. д-р Светлин Балездров беше оценен най-високо от международното жури в състав: акад. Георги Стоилов, президент на МАА; д-р арх. Марина Василева (МАА); акад. Паоло Куки, Малайзия; акад. Амедео Скиатарела, Италия. 
 
Събитието приключи с официална церемония по награждаването на победителите. Всички участници получиха диплома за участие и препоръка от Международната Академия на Архитектурата на български и английски.
Съгласно регламента на конкурса студентите от специалност „Рекламен дизайн“ ще реализират проекта си през май 2018 г, който включва аранжиране на фоайето и залата и печатни рекламни материали. 

Галерия

Сподели