Информационна среща за курс „Въведение в уеб технологиите“

Кариерният център на НХА, съвместно със Samsung и JobTiger, ви кани на 5 октомври от 13:00 часа в галерия „Академия“ на НХА на информационна среща, относно записване за курс „Въведение в уеб технологиите“ от програмата Tech Institute 2015 на Samsung.
Курсът за „Въведение в уеб технологиите“ стартира на 22 октомври, а желаещите да се включат могат да кандидатстват до 11 октомври 2015. Повече информация за курса, може да научите по време на организираната в НХА среща – на 5 октомври 2015 от 13:00 часа в галерия „Академия“, ул. „Шипка“ 1 и от тук: http://www.jobtiger.bg/tech-institute/
 
Курсът за „Въведение в уеб технологиите“ е част от програмата „Tech Insitute“ на Samsung. Чрез нея компанията създава практически курсове за студенти, благодарение на които младежите подобряват дигиталните си умения, придобиват квалификация в отделна технологична област и се подготвят за бъдещата си реализация на пазара на труда.
 
По време на обучението, всеки ще има възможността да разработи собствено портфолио, благодарение на ново научените езици за уеб програмиранеВсички участници, завършили курса „Въведение в уеб технологиите“ ще получат сертификати. Също така ще бъдат препоръчани за работа в подбрани от JobTiger компании.

Сподели