Компания UniVRsee Limited ЕООД тъси художник илюстратор

Кратко описание на проекта:
Компанията търси художник за изработване на илюстрации в стил pin-up и bomb girl, необходими за проект за създаване на трекер-контролер за игри. Планира се създаването на 10-16 илюстрации за провеждане на кампания на платформата Kickstarter, които ще служат за оформление на елементите в Интернет-сайта, като изображения на опаковката на продукта и т.н. При успех на кампанията са възможни допълнителни поръчки на всеки 3-4 месеца или дори пълна заетост.
 
Задължителни изисквания към кандидата:
Умение да рисува в стил pin-up / bomb girl (не anime).
Професионално владеене на Adobe Photoshop и Adobe Illustrator.
 
Желателно, но незадължително:
Владеене на английски и/или руски език– необходимо е да се отрази в резюмето.
Умение за работа с различни програмни продукти и познание на най-новите техники на създаване на илюстрации- необходимо е да се отрази в резюмето.
 
Условия на работа:
Работа по проекта (граждански договор).
Предимно дистанционна работа (общуване через Интернет).
 
За разглеждане на кандидатурите е необходимо да изпратите кратко резюме (1-1,5 стр.A4) и не по-малко от 3 работи с изображения на жени в стил, най-близък до pin-up (размер не по-малък от 1080px по височина или вектор). На изображенията трябва да се вижда техниката на рисуване и умението да се изобрази естественото женско лице и тяло (не в стил аниме). Присътствието на допълнителни изображения на механизми, устройства, машини, оръжия и т.н., а също така и на сюжет се приветства. Към заявлението, по желание, можете да приложите мотивационо писмо, в което да укажете личните си вдъхновения при рисуването в предложения стил, а също и на индикативни цени за работа и срок за изпълнението й. 
 
Електронен адрес за връзка:
alexander@univrsee.eu

Сподели