Start For Future и прогрaмата LEARN | Изкуственият интелект и как може да ни помогне да развием бизнес? | Национално проучване сред студенти от JA за финансова грамотност

Кариерният център към НХА и Beyond pre-accelerator имат удоволствието да Ви представят следните възможности, с които да развиете презентационните и предприемаческите си умения:
 
Start For Future стартират LEARN, програма, предназначена за студенти. LEARN е посветена на задълбочаване на предприемаческите знания и способности на студентите. Тяхното пътуване в LEARN е съсредоточено около работа върху проблеми от реалния живот, изучаване на повече за бизнес моделирането, създаване на прототипни концепции и обмен на знания, партнирайки си с техните международни колеги. 
Програмата дава възможност за развитие и подобряване на умения като ораторство, креативност, управление на времето и работа в екип. Проектът предоставя партньорска обратна връзка; практикувайте и развивайте способности за представяне и представяне.
Краен срок за записване: 4 април 2024 г., 24:00 часа на: https://scefreiraum.typeform.com/to/s8WAZ7Ik 
 
Изкуственият интелект и как може да ни помогне да развием бизнес? – Лектори: Яни Лозанов и Красен Станев – 11 април 2024 г.,18:30 часа, ул. „20-ти Април“ 13, 1606 София
Лекцията ще разкрие потенциала на AI инструменти, които могат да улеснят задачи от ежедневието ни, но и да стимулират креативни процеси, свързани с наши лични и професионални проекти.
Събитието е с вход свободен, но е с предварителна регистрация.
 
Национално проучване сред студенти от JA за финансова грамотност
JA Bulgaria провеждат национално проучване сред студенти за управление на #ЛичнитеФинанси. Искат да разберат какви са Вашите знания, нагласи и поведение във връзка с личните Ви финанси. По този начин, целят да подобрят нивото на програмата им „Лични финанси за студенти“.
Линк към анкетата: https://rb.gy/dzlss9
 

Галерия

Сподели