Конкурс за студенти по „Интериорен дизайн“ и „Архитектура“

Краен срок: 2022.05.20

Конкурсът на NovaCity Group стартира от 21.03. и завършва на 20.05. 2022 г.
 
През това време студенти по „Интериорен дизайн“ и „Архитектура“ от Университет по архитектура, строителство и геодезия, Варненски свободен университет, Лесотехнически университет, ВСУ „Любен Каравелов“, Нов български университет и Национална художествена академия, трябва да вложат креативност и познания за проекти на апартамент.
Заданието на NovaCity D-Zine Competition е да се направи проект за интериорен дизайн на реален обект - апартамент, предназначен за семейство с деца. Студентите разполагат с два месеца да създадат своите проекти, а наградите са съответно: 1-ва награда – 5000 лева; 2-ра награда – 3000 лева и 3-та награда – 2000 лева. 
 
Журито е подготвило и специални комплименти, като възможност за стажове в техните архитектурни и интериорни офиси. Ще се подарят и лицензи, включващи достъп до всички V-Ray продукти за програми за 3D визуализация, предоставени от Chaos.
Мисията на конкурса NovaCity D-Zine е да мотивира студентите по „Интериорен дизайн“ и „Архитектура“ да покажат знанията си и да натрупат практически опит, да научат повече за реалната професионална среда, да имат досег със специалистите в областта. Така ще се затвърди необходимата ранна връзка между образованието и бизнеса - фактор за повече бъдещи качествени
специалисти. 
 
Журито на конкурса ще се състои от седем популярни имена в сферата на архитектурата и интериорния дизайн, които ще оценят проектите, на база най- новите тенденции в областта.
 
Това са:
архитект Добромир Добрев от NovaCity Group - автор на проекта, Вяра Желязкова от I/O Architects, 
Трифон Пеев от 3Arch Design,
Юлиян Пиперов от StudioPiperov,
Валери Маринов от Студио Fimera,
Светослав Тодоров от Studio Mode и 
настасия Живаева от Chaos.
 
NovaCity Group е българска строително-инвестиционна компания с над 12 години опит. Благодарение на своите международни партньори в Полша, Чехия, Румъния, Нигерия, Израел, Канада и САЩ, компанията използва в бизнес подхода си по-широкия си поглед върху световните пазари и стандарти за обслужване на клиенти. Специализирана е в проектиране, разработване и реализиране на инвестиционни проекти в сферата на недвижимите имоти.
 
Повече за конкурса вижте тук:
http://novacitygroup.com/bg/novacity-d-zine-competition/