Pro Carton Young Designers Award

Краен срок: 2022.05.22

Организатор: Pro Carton (www.procarton.com)
 
Международен конкурс с фокус върху дизайна на картонени опаковки, отворен за студенти от европейски образователни институции, по-специално студенти в областите: дизайн на опаковки, графичен и продуктов дизайн.
 
Участниците в конкурса (индивидуални или група – до петима студенти) могат да подават повече от един проект в следните категории:
– Creative Cartonboard Packaging: Eat & Drink / „Креативни картонени опаковки: Храни и напитки“;
– Creative Cartonboard Packaging: All other / „Креативни картонени опаковки: Всичко друго“;
– Creative Cartonboard Ideas / „Креативни идеи за картон“;
– Save the Planet / „Спаси планената“.
 
Участието в конкурса е безплатно. Регистрацията за участие се осъществява онлайн (вече отворена). Само кандидатите, избрани да продължат участието си в конкурса – за целта уведомени чрез електронно съобщение – изпращат своите предложения в материал. 
 
Награди: Финалистите ще бъдат поканени на официалната церемония по награждаването, която  ще се проведе през септември в Краков, Полша. Освен физически призове, сертификати, международна публичност и признание, наградата за всяко от петте предложения победители в основните 4 категории е три- или четиридневно посещение в Германия – във водещи европейски производители на картон и практическо обучение (стаж) във водещи европейски фирми за подготовка/сгъване на картонени опаковки.
 
Краен срок: 22 май 2022 г.
 
Всичко за конкурса на www.procarton.com/awards/pro-carton-young-designers-award/2022-2/

Файлове за изтегляне