DA Fest 2015 търси доброволци

2015.08.04

DA Fest 2015 дава възможност на млади хора да станат част от петото издание на най-мащабния фестивал за дигитални изкуства в страната и да работят в екип с българските и международните участници на фестивала. 
 
Програмата на фестивала, организиран от Националната художествена академия включва изложба, пърформанси, филмови прожекции, презентации и уъркшопи. В рамките на фестивала творци от цял свят представят съвременни артистични тенденции, изследвания и технологии и демонстрират нови постижения в сферата на дигитални изкуства. Петото издание на фестивала ще се проведе от 15 до 19 септември 2015 в централната сграда на Академията на ул. Шипка 1.
 
Доброволците ще помагат при:
• посрещане и настаняване на международните гости
• техническата подготовка на залите и други пространства на фестивала
• инсталиране и деинсталиране на проектите в изложбата
• подготовката и провеждането на уъркшопите
• асистиране при подготовката на пърформансите, презентации и музикалната програма
 
Търсим млади, амбициозни и енергични хора, които имат интерес към провеждането на големи международни събития в сферата на съвременните изкуства.
 
Желателно е доброволците да владеят свободно английски език.
 
Доброволците ще работят в периода 12–20 септември 2015.
Времето е плаващо, като ще се работи по предварително уточнен график, съобразен с възможностите на доброволците.
Работа като доброволец е възможност да се надникнете в „кухнята” на голямо международно събитие и да станете част от общността на активни хора, занимаващи се с дигитални изкуства в България.
 
Искате да станете доброволец на фестивала?
Изпратете ни имейл с нещо за себе си и защо искате да се включите във фестивала на адрес da_fest@nha.bg, като в темата на имейла пишете „доброволец“. Посочете и в коя част от фестивала бихте искали да помогнете.
 
Пратете ни писмото до 31 август 2015.
Ако имате въпроси, пишете на: da_fest@nha.bg
 
 
Повече информация за DA Fest

Сподели