Конкурс за видеоклип на тема •Моят глас за Европейски парламент•

2014.04.07

Дипломатическият институт към МВнР обявява конкурс за видеоклип на тема „Моят глас за Европейски парламент“. Конкурсът има за цел да стимулира избирателната активност в Европейските избори през месец май 2014 година, като участници в конкурса могат да бъдат български граждани на възраст над 18 години.
Видеоклиповете трябва да са с продължителност до 1 минута и могат да бъдат заснети с аматьорска или професионална видеотехника (смарт телефон, фотоапарат, видеокамера). Съдържанието в тях може да бъде разнообразно – филм, презентация, песен, или друг вид видео представяне. Готовите видеоклипове могат да бъдат качени директно на страницата на Института във Фейсбук – Български дипломатически институт / Bulgarian Diplomatic Institute, или в Youtube, като линкът към тях трябва да бъде изпратен на bdi@mfa.bg<mailto:bdi@mfa.bg>.

Крайният срок за участване в конкурса е до полунощ на 14.04.2014.

На първият кръг на селекцията ще бъдат отличени 5-те клипа, получили най-много харесвания в социалните мрежи. Жури, съставено от членове на Дипломатическия институт, ще обяви победителя измежду тях.

Журито запазва правото си да не публикува клипове с нецензурно или провокативно съдържание. Наградата от конкурса е посещение на Европейския парламент в Брюксел.

Сподели