RELOGIA | ТРИАЛОЗИ 2019

2019.11.06

Международен форум Наука+Изкуство+Технология
 
RELOGIA | ТРИАЛОЗИ 2019, първото по рода си събитие за България и Европа, обединяващо Наука+Изкуство+Технология, ще се състои в София от 19 до 24 ноември 2019 г., в Националния дворец на културата. 
 
Форумът, който ще постави началото на поредица събития в сферата на STEАM в България, ще се проведе под почетното председателство на Министерство на образованието и науката и е организирано от Фондация за изследвания в областта на науката и изкуството „Re:“ и Национална художествена академия. RELOGIA | ТРИАЛОЗИ 2019 e ежегодно крос-дисциплинарно международно събитие от ново поколение, представящо иновациите, интегриращи Наука+Изкуство+Технология, с фокус образование, изследвания, бизнес, общество и култура в контекста на световните STE(A)M тенденции. 
 
По време на форума в София световни и европейски STEAM изследователи, академици, политици и предприемачи ще споделят полезни модели и успешни практики в иновативното обучение чрез STEAM методи.
RELOGIA | ТРИАЛОЗИ 2019 ще бъде терен за среща на съвременните умове, практици и бизнеси с опит в интегрирането на STEAM в образованието и бизнеса. В рамките на шест дни над 35 значими лектори от повече от 15 страни в света ще дискутират и демонстрират работещи проекти за кръстосана интеграция между Наука+Изкуство+Технология и приложението им от гледна точка на образованието, предприемачеството и подготовка за професиите на бъдещето.
 
Първото издание на  ексклузивното годишно международно събитие ще се състои в три модула – конференция и работилници (21-22 ноември) и изложба (19-24 ноември), на които ще се представят и коментират съществуващите синергии между Наука+Изкуство+Технология, с примери на приложенията им в изследванията, образованието и културата. Формата за това тройно взаимодействие е триалози между Наука+Изкуство+Технология. 
 
Пълната програма на RELOGIA | ТРИАЛОЗИ 2019 можете да откриете на www.relogia.net
 
Входът за RELOGIA | ТРИАЛОЗИ 2019 е свободен, като се изисква само регистрация за всички участници тук. Регистрацията ще бъде отворена до 15 ноември 2019 г. или до запълване на местата.
 
Всичко за RELOGIA | ТРИАЛОЗИ 2019 следете на страницата на събитието тук 
и във Facebook и Twitter

Сподели