game inside. workshop v. 2.0

2015.04.06

Тридневен семинар с участието на лектори от: Crytek black sea, Haemimont, Cgzen, независими разработчици, свободни дигитални артисти, преподаватели и студенти от катедра „Дизайн за детската среда“.
 
Бул. „Цариградско шосе“ № 73, ателие 30
22, 23, 24 април 2015 г. от 10:00 до 17:00 часа
 
game inside е проект на катедра „Дизайн за детската среда“, които има за цел да привлече по-широк кръг специалисти, работещи в областта на разработването на компютърни игри и да създаде среда, в която бизнес индустрията и студентите да осъществят неформален контакт, да обменят опит и споделят общи преживявания.
Наскоро създадената магистърска програма „Компютърни игри“ към специалност „Дизайн за детска среда“ проявява непрекъснат стремеж към обогатяване на учебното съдържание и въвеждане на нови форми за придобиване на допълнителни знания. 
В рамките на семинара ще бъде проведен конкурс за дигитална рисунка на компютърен персонаж с тема „Малкият герой“, който ще бъде отворен за студенти от всички специалности на НХА. 
Конкурсът ще бъде осъществен със съдействието на фирма „Adcom“ – официален представител за България на таблети за рисуване Wacom и фирма „JAR Computer“. Двете фирми ще предоставят временно таблети за рисуване и компютърни конфигурации за провеждане на конкурса, както и награди за победителите
 
Приложена е програмата на семинара. 
 
Допълнителна информация – https://www.facebook.com/events/1591945151065153/
 
Заявки за участие в конкурса се приемат на адреса на магистърска програма „Компютърни игри“ – cgnhabg@gmail.com
Краен срок за записване за конкурса – 17.04.2015 г.
Местата са ограничени.
 
Връзки с участниците:
CRYTEK BLAK SEA – http://www.crytek.com/career/studios/overview/sofia 
HAEMIMONT GAMES – http://www.haemimontgames.com/
CGZEN – http://cgzen.com/

Файлове за изтегляне

Сподели