Арт директор

Търсим арт директор за нашия нов бранд дамски дрехи, стил бохо шик, с автентичен и отличаващ се принт, който вече е създаден от нас.
Изисквания: талант, умение да рисува и/или скицира, да работи с илюстраторски програми при създаването, да финализира дизайна (принта) до ниво файл за печат.
Арт директорът ще рисува и развива дизайна на принта, следвайки една и съща стилистика, но всеки път с нови творчески търсения за налагане на ярка, запомняща се идентичност на бранда. 
 
Екип:
Арт директорът ще има екип от двама дизайнери. 
 
За нас:
Ние правим дрехи, които да носим с удоволствие, да ни олицетворяват, да бъдем себе си. Брандът е насочен към Европа и Щатите и е за свободомислещи, градски тип и реализирани жени, които се определят като граждани на света. 
Създателите сме луди, идейни и работливи, неуморни духове, които реализираме различни широкоформатни арт проекти: брандинг, сценична мултимедиа, 3D mapping, дигитални събития, фестивали.
 
Предлагаме: 
Позицията е творческа, с не-нормирано работно време, може да се твори от всяка точка на света, а къщата на марката е в центъра на София и е в стил Ню Йорк лофт. Заплащането е много атрактивно и ако се харесаме взаимно, ще предложим съдружие на арт директора след първата година. 
Моля за CV на английски или български и портфолио oт релевантни проекти най-късно до 26.12.2018 год. на: hello@opremedia.com

Сподели